SUSU BADAN

haii mommy semua. boleh saya tahu tak susu badan selalunya keluar waktu bila??? saya baru masuk 17w, tapi perasan dkt breast keluar air putih jernih mcm susu badan. normal ka? saya rasa mcm terlalu awal jika susu dah mula keluar😅 saya tekan2 mmg kluar jgk susu tu makin bertambah. boleh bagi info tak 🥹 TQ. #bantusharing #firstbaby #firstmom

1 Balas

ibu² muda bakal² ibu blh mula bljar ilmu penyusuan sepenuhnya.. bila kluar susu waktu mengandung itu normal.. tp tolong jgn picit.. itu kolostrum penting utk hisapan bayi pertama kali hisap slps lahir.. awak lap shj dgn kain basah tolong jgn picit.. wlupun dia kluar bnyk titik waktu mengandung ianya x sama bnyk spt susu² ibu yg dh melahirkan..

1y ago

Klu picit boleh jadi apa?