Pampers

Haii mommies . Saya nak tanya anak2 mommies semua tukar pampers dari size s ke m masa umur berapa ? Ya saya tahu size pampers mengikut berat baby . Tapi saya cuma nak ambil pengalaman mommies utk saya buat stock pampers. Thankyou yg menjawab .

13 Balas

Sy agak2 je, sebab bukan semua jenama sama..nak senang kira just ikut berat baby..kalau rasa baby chubby beli je la yg besar sikit..sebab tu la sy tak beli bnyk2😉