first baby food ?

Haii mommies. Nak tnya. Bubur kosong baby bru nak makan, pekat or cair? And brapa kali sehari makan? Kuantiti brapa sudu? Thankyou ?

2 Balas

Buat cair2. Sbb dia bru 1st time merasa. Tkut xpndai nk telan nt. Klu boleh 2x, pagi n ptg. Mcm sy kul 10 & kul 3. Amek. Time dia minum susu. Kuantiti x byk. 2 sudu besar awal2. Then tmbh skit2 klu mcm dia dh boleh mkn n slera.

atau mommy boleh cuba izzly food..boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/izzlyfood