Ada tak pil datang kan haid

Haii mommies ! Nak tanyer dekat mommies pil ape yg blh datang kan haid semula yer..sebelum ni sye ada amik perancang inject tapi tak lme sbb xthan sakit2 badan..sebelom.amik.perancang inject haid sye teratur lpas stop amik perancang haid nye tak teratur..mintak sugges dkt mommies2 semua ada ke pil datang kan haid.

1 Balas

better puan pergi klnik pakar wanita n consult dgn doc nanti doc akan bg ubat yg sesuai.. mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms