Sakit perut

Haii mommies 🤗 nak tanya, kandungan saya dah masuk 5 bulan lebih, tp lately perut macam meragam and buang air besar macam cirit jer. It is normal or I need to refer through a doctor? For me, as long as darah xda keluar, saya rasa okay tapi rasa takut ada jugak la. Sebab 1st baby. So harap mommies semua dapat membantu 🙏🏻

2 Balas

saya rasa salah makan. saya pernah makan ramen samyang pedas tu. esok nya sakit perut. tapi saya balas balik minum air kosong banyak2 dan kurang makanan pedas. lepastu ok. perut dah tak meragam. saya makan tu masa kandungan 3 bulan. hahaha. berani mati jugak la.

4y ago

mungkin kot. sebab sy suka makan pedas 😅 thank you, mommies! semoga urusan kita semasa hamil ni dipermudahkan 🙏🏻🤲🏻

hi awk last mkn apa ye agak2 sblm kena cirit tu,susu mgandung minum x

4y ago

Epal merah taw awk mmg bagus utk cirit,kurgkn pedas awk