Perut kecik

Assalamualaikum mummy2. Sy dah masuk 5 bulan. First pregnancy. Nk Tanya, normal ke perut kecik? #ingintahu

17 Balas

Normal je tu..kdg2 perut nmpak kecik tapi baby ok je kt dlm Hai moms..nnti free2 jom join gp khas utk anak speech delay dekat ws...gp ni khas utk kite berkongsi cara utk mengatasi anak yg ada masalah speech delay dan berkongsi pengalaman ibu2 yg ada anak speech delay https://chat.whatsapp.com/LvzFKAQKWZ4BMNe9Y1XUEU

Normal, sy msa nurse pun tegur perut kcik, skrg nie dh nk msuk 8bulan.. heheh pun kcik jgk, tp tkpe la.. asal kn bby kt dlm sihat, lgi 1 klu ank sulung memg perut kte kcik

sy ank pertama dulu perut memang kecik,tp payudara yg membesar..ank ke 2 ni pl..br 5 bulan perut da mcm 7 bulan tp payudara pula yg kecik..risau jg nnt kurang air susu😅

normal ja, saya dulu pon perut kecik ja. Dah hujung² nak bersalin nampak lh mcm 7 bulan mcm tu, tp baby keluar haa semangat kau 3.39kg. mak nye kecik ja 😅😂

Perut kecil atau besar tak kisah yang penting bby sihat.. lagipun ikut ketinggian mummy sendiri kalau badan tinggi perut akan nampak kecil

ya normal lah sis 😊... saya pun sekarang dah 39 weeks 6 days kecil je perut saya macam baru mengandung 7 bulan 🤣

Normal sis, saya 7 bulan baru nmpak pregnant.. 5 bulan tu baby kecik je lagii.. Perut tk nmpak sgt sbb first baby..

depend org momy..ade perut nipis..lmbt laa nmpk .klo perut tebal .cepat jgk nmpk perutnye

normal sis tkpa prt kcik yg pnting ank ddlm kandungan sht walafiat...

normal. sy mazok 9bulan br nmpk. ikot badan. sy jnis bdan kecik.