Masalah berat badan

Haii mommies.. Anak sy skg usianya 7bulan.. Mse checkup 6bulan berat die hanya lah 5.8kg.. Boleh semua sugest menu ape y boleh naikkan berat badan.. Anak sy nie ssh ckt nk mkn,sy suka masak tp anak mkn 2 3 suap jer terus xnk.. Itupun klu mkn die main2.. (Nie anak ke4 sy.. Abg dan kakak2 sblm nie pun semua ada mslh berat badan,mse baby mg xnk mkn tp bila dh besar semua keje nk mkn jer) 😅😅😅 Terima kasih..

Masalah berat badan
1 Balas

mommy boleh cuba Izzly food www.wasap.my/60129876070/izzlyfood