BERAT BDAN XNAIK2..? #9WEEKS 6DAYS

Adakah normal berat bdan xnaik ye mase tempoh nie?? Slh 1 sbb sy jnis ssh naik berat bdan dri dlu..n now mse 1st checkup trun 1/2kg..,? nurse sruh sy mkn..sy hari2 mkn tpi ttap gitu jgk..tlg sy.......??? Nie 1st time pregnant jdi xtau nak buat ape..

1 Balas

Berat badan tak naik 3 bulan first ni normal sebab kurang selera makan saya dulu bukan setakat tak naik siap turun banyak lagi. Tapi lepas je 3 bulan berat dah naik 2/3 kg setiap bulan. 😅