should i go to scan?

haii momies, im 8weeks now, what is the right time to scan for the first trimester ?

11 Balas

Better tunggu 12weeks sis..sy dulu pi klinik 8weeks,xcited kan 1st pregnant klinik x nak scan..katanya xnampak lagi pun..tapi depend pada klinik la..

sy dh 10 weeks...baby xnmpk...doc ckp xjdi...sedih sgt...arini nk g hospital private wat tvs...btl ker xjdi

saya first scan haritu masa 12weeks,baby dah gerak masa scan tu 😍

boleh jer .. 8mggu dh boleh pergi check n scan .

Now is a good time. Preferably before 12 weeks

My 1st scan masa 6 weeks, nampak kantung je.

boleh dah tu.. saya buka buku pun 8 weeks

ok dah. saya 7 weeks hehe

12 weeks

now is ok...