momies

haii momies .. nk tnye .. mse pregnnt nie .. kputihan tu mmng ade ke ?? sbb xprnh kna kputihn .. ??

1 Balas

Haah, mmg ada mommy. So don't worry. Cuma kalau berbau busuk dan berwarna hijau atau menyebabkan gatal area situ boleh pegi jumpa doc cepat2. Berkemungkinan ada jangkitan. ☺

5y ago

Em2. Maybe sbb penat. Sbb tu keputihan keluar byk. Kalau sy byk jalan atau byk buat kerja biasanya keputihan tu keluar lebih sikit. Kalau kurg buat aktiviti biasanya takda. Kalau kurg minum air kosong pun sama. So kena minum air secukupnya. ☺