for mom

Assalamualaikum,sye nk tnye dekt ibu2 tntg kputihn..bhaye ke bgi wanita hamil yg ade kputihn??sbb skg kndungn sye dh 27 minggu tapi kputihan tu tiap2 hari ade..dh sbuln lbih jd..dia xbyk,hnye sdikit..normal ke utk wanita hamil??

1 Balas

Salam, normal but better to consult and check dgn doctor sama ada keputihan tu berbahaya utk kandungan atau tak. Doctor akan advise and prescribed ubat accordingly.

4y ago

Waalaikumussalam,tq puan ats jwpn yg sye soalkn..ok nnt sye akn tnye doktr..bukn ape sye risau jugk sbb ni first bby..