bby boy

Haii momi? i baru jer 5 hari..lahir pada 22/01/20 dgn berat 3.3kg.. syukur sy xda jahitan? .. ada yg sama dgn kiter x ?

bby boy
42 Balas

Haii momi..saja nak bagitau ..hehhe sebab ramai yg minta tips dri sis😄 sis cuma amalkan senaman jak pada peringkat ketiga..kerap minum air suam..msa contraction tu sis mandi kejap ..kerapkan berjalan ..masa perut muat sis teran sikit demi sikit sampai lah 8cm msuk labour room ..msa dkt labour room sis ikut arahan doktor jer..hehehe..yg penting msa prgnt amalkan makan buah buahan yer mami..dgn susu fresh milk..jus carrot..yg penting senam waktu pgi ..tapi sis lakukan senam waktu pgi dgn mlm sebelum tdo..😁 sis doakn mami2 semua semoga dipermudahkan waktu bersalin nanti.. sorry sis xda tips yer mami..sis hnya bgitau yg sis buat sebelum msuk labour room.. thanks mami2😘#maafaytterabur..

4y ago

Terima kasih sis