bby boy

Haii momi? i baru jer 5 hari..lahir pada 22/01/20 dgn berat 3.3kg.. syukur sy xda jahitan? .. ada yg sama dgn kiter x ?

bby boy
42 Balas

Wa baby kira bsr tu xde jahit.. Rzeki tu sis.. Share la. Tips xde kena jahit

tahniahhh... selamat berpantang... seronokknyee. xde jahitt... ape rahsia

Wah tahniah share la amal apa tu bersalin x koyak.. Kite berdebar2

Anak pertama ke? Share tips. Counting weeks jugak ni. 32weeeka dh🤣

4y ago

Ank kedua sis😊

Haahhh.. saya pon xde jahitan tapi kena gam je heheheh....😅😅

4y ago

Haha.. sebab c section

Hai Sis... Alhamdulillah, tahniah Dan selamat berpantang

Tahniah & selamat berpantang sis. Doakan saya jugak ya

Tahniah tapi rugi tak dapat sama tarikh 24hb...

Tahniah. Syoknyaa tak kena jahit. Kongsi tips.

Sama la saya pn ank kdua xde kne jahit pn..