Rendaman untuk hilangkan keputihan

Haii mai nak tnye bole ke ibu mengandung buat rendaman hanya untuk hilangkan keputihan dan hitam di celah peha?? Sebab dah tak tahu nak buat apa lagi...

4 Balas

xboleh rasanya. hitam2 tu lps bsalin nnti hilang slow2.

12mo ago

keputihan tak boleh hilang sebab benda tu nuetral. kalau teruk sangat awak bagitahu nurse then nanti nurse akan buat swab. takut gbs. macam saya request buat swab sebab keputihan banyak and +ve gbs. any problem during pregnancy you should inform your nurse. jangan diamkan.