bacaan bsp

haii ibu2..mccm mana ya nak cantikkan bacaan bsp tu ??..pagi td bacaan 6.6 lps tu tgahari 5.3 ptg td 5.2..nti jam7.30 kna prgi kk lg cek bsp lg skali??..bingung da mau buat apa..sya mnum bnyk air je lgsung x sentuh makann berat brekpes pgi td pn mkn mee tu pn beberapa suap sja..misi kt kk bising2 dgn sya sbp bacaan bsp x cantik..ada petua x ibu2 yg ada pengalaman gdm msa hamil apa yg ibu2 amik dlm diet ??..tq ?

30 Balas

Kena banyakkan minum air masak...kurangkan minum or mkn mnis sis..sy dah 2x buat bsp alhamdulillah result cantik..mse buat kali kedua je time pagi paras2 je 5.1 sbb belah johor sini tk boleh lebih 5.1 utk bacaan pg..