Tolak nasi

Haii, dah 2 minggu+ sy x makan nasi. kalini mmg tgk nasi pun kembang leher. makanan melayu memang x dapat nak telan, apa lg yg ada santan and lada kisar or minyak yang banyak. mee & ramen je lah yang boleh telan. ada x yg mcm ni? #tanyasaja

18 Balas

saya mengandung anak ke2 dari 13 week Smpai bersalin tak makan nasi . berat badan saya tak naik² tapi bayi keluar 2.89kg . saya makan bihun , roti . apa yg boleh masuk dan saya tak muntahkan .