Tolak nasi

Haii, dah 2 minggu+ sy x makan nasi. kalini mmg tgk nasi pun kembang leher. makanan melayu memang x dapat nak telan, apa lg yg ada santan and lada kisar or minyak yang banyak. mee & ramen je lah yang boleh telan. ada x yg mcm ni? #tanyasaja

18 Balas

saya pon mcm tu sis..tak selera lansung nk makan nasi..klau masak sendiri pon tak lalu nak makan.tak tau da nak makan apa.tp nurse ckp klau tak mkan nt effect kt jantung bby .saya gantikan nasi dgn roti..klau lapar makan roti..kejap2 makan roti..

2y ago

haah sis , susah nak makan tp risau sgt tumbesaran baby. mmg dlm bilik ready roti oat n manisan sbb x knyang x makan nasi 🤣