Pantang larang berpantang

Haii, assalamualaikum..mommy2..sy nak tnye..sy pening sikit..sbb bersalin nnti..nak bersalin belah mentua kt johor.. sbb memang dok kt johor skarang..kalau sy nak bersalin kt johor..patu nak pantang belah family sy kt selayang..xpe ke??ad pantang larang x..utk ibu dlm pantang bawak baby balek jln jauh2..dr johor ke selayang..??ke cmne??

2 Balas

jauhnya nk balik tu...selalunya org bersalin di tempat yg nk pntang sis.... better tukar hospital nk bersalin je... balik awal sebulan tuk arrange nk bersalin di selayang... sbb Kita pun x tahu lagi boleh bersalin normal or C-section. kalau C-section mmg jenuh la menahan sakit berjam2 dlm keta dri Johor ke selayang tu....

bacakan ayatul kursi selalu pada ubun ubun anak..