sangkut gdm semasa minum air gula

haii , ada tk yg kena kaunseling pemakanan ? nerves laa . diorang tnya apa je erk .

1 Balas

Diorang tanya if ada family yang memang ada history diabetes tak? Lepas tu dia aka bagi nasihat tentang pemakanan kita. Basically kita kena kawal lah pemakanan kita. Kalau pergi kk nanti dia kasi satu kerja tentang pemakanan

2y ago

ouhh yeke , sbb sy masa first check normal . lps 2 jam tu yg sangkut . 8.2 . kategori pra diabetes .