Rindu

Haihhh rindu nyaa nk tengok upt double line lg☺️ ank first miscarriage masa 5w..skrg still ttc.. Semoga kita semua diberi rezeki lg utk merasai pengalaman yg berharga kelak.. Aamiin

17 Balas

Insyallah awak. Sye 2 kali miscariage. 5 tahun kawin xde rezeki. Masuk thun ke 6 saya mengandung semula. Sye paham perasaan tu. Sye pon rindu balik moment moment buat test upt. Habis berpuluh puluh test upt sye g buat sbb x percaya. Alhamdullilah anak sya dh masuk 2 bulan skrg ni.

Aamiin..s'moga kita d'beri pluang mrasa mengandung lg..sya pn prnh kgguran msa 6weeks..

Amin.. sy bru je keguguran smalam.. moga kite sama2 ade rzeki utk hamil lg nnti..

InsyaAllah moga ada rezeki mengandung lagi 💕 Jaga pemakanan & kesihatan ya sis 😊

5y ago

Aamiin44.. Maceh sis😘

inshaaAllah.. moga dikurniakan zuriat yang comel comel nanti 🤲🏻❤️😍

Sbr ye sis..sy pon pernah kguguran 7w.now pregy again.Alhamdulillah

5y ago

Actually bln awl bln lps bru gugur.. Xp bila dh thu kte mmg blh preg itu yg rasa excited sngt nk pregnant..

Insha Allah mudah mudahan ada rezeki nanti. Ameen 😊

Amin..insyaallah da lg rezki sis..

Amin. InsyaAllah 🙏🏼🙏🏼

Aamiin ya robbal alamin