Belum trkh period

Assalamualaikum,sy nk tanya klu mcm ni btl ke preg??..4 bln lps sy tk period..10/5 sy period..lps habis period sy ada pegi mgurut angkat peranakan..ni belum trkh priod lg sy saja² test upt naik double line..tapi line tu 2,3 minit baru naik..sy bhrap sgt kali ni sy preg...sy rindu arwah ank sy...harap terubat la rindu sy klu ada yg ni..(maaf klu ayat sy terabur..)

Belum trkh period
2 Balas

tahniah sis.. 2 line tu.. try buat lagi minggu depan ia jadi terang nanti.. buat selepas bangun tidur waktu pagi..

tahniah sis 2 line tu

11mo ago

masih valid sis..terang da ni..