Simptom Kehamilan Biasa: Mengidam Makanan

Haih, waktu-waktu pregnant ni la banyak benda yang kita kena pantang makan. Kadang tu sampai teringat-ingat dalam mimpi! Mommies ada ke makanan yang memang nak sangat-sangat sekarang tapi masih takde kesempatan untuk makan.

Simptom Kehamilan Biasa: Mengidam Makanan
12 Balas

ice cream coklat, air coklat 😋 and betul ke kalau craving benda manis ni insyaallah dapat anak perempuan?

5mo ago

teringin air gas...smpai hrni pun 30 weeks x berani nk mnum..dh la ada gdm...

ye teringin sgt nak makan makanan seafood tapi belun ada rezeki lagi..insyaallah...

kdg2 kek, kdg2 mangga asam boi hhhha

x suke minum manis sgt.. minum air kosong je

5mo ago

samaa laaa😆mkn yg kurang manis pn still ckp manis..kmana2 air kosong shjaa ,

kek kirana...sedap tu la

Teringin minum coca-cola 🥺

5mo ago

kan. tambah² tengah panas² dapat coca cola ais dapnyaaaa

Crave benda manis2

Maggi 😭😭

👍

cucur udang