sis is pening.

hai.boleh tak bg idea. saya skrg otw nak kumpul stok susu utk bulan dpn saya dah nak start keje. So, mcmana sy nak manage bile nak pump susu,bila nak ajar anak botol lagi pening la sis.anak pulak mesti la nak menyusu direct lagi..

2 Balas

1 bulan sblm mula kerja dah bolah pam & introduce anak botol. Masa anak menyusu, sblh susu lg blh guna silicone pump tu. Mmg kena pam tgh mlm/awal pagi kalau msh dirmh lg😅

pump susu masa baby tido sis, n try 3 jam sekali n cth klu die terjaga tu try bg botol