Isu perkembangan budak 2 tahun 2 bulan

Hai,,baru2 ni anak sya keracunan makanan dlm masa yg sma dia mengalami gatal2 d badan yg dinmakan gegata,,dia juga demam Dan cirit birit..skg semuanya sdh ok,cuma yg sya risau dia x berapa makan sehingga baran dia rasa ringan,perut npk Kempis,,susu pun sedikit saja dia minum,air ok la juga...yg sya risau pasal selera dia tu,,,adakah sesiapa ibu2 yg pernah anaknya mengalami seperti anak sya alami???

2 Balas

Budak budak tak selera makan lepas sakit memang banyak yg alami, berikan scott emulsion atau apa apa makanan tambahan yg elok utk dia in shaa Allah slowly ok

5y ago

Tq ya..

Smoga anak sis cepat sembuh .. amin