kulit kering

hai,ada mommy yg mengalami kulit kering mcm ni tak?dekat leher,lengan,celah peha..sy dh try letak losyen,tp nanti akan jd mcm ni semula..mcm berdaki pun ada,tp dh tonyoh bersihkan masih sama..

kulit kering
11 Balas

Sy sapu lotion..dgn tuka sabun mndi..xleh.pkai.shower gel ngn sabun yg biasa antibakteria n etc...jd.mkin.gatal..last2 g klnik.doc bg sabun yg sesuai serta ubat sapu..skrng ni sy pkai sabun nixoderm sulfur kotak kaler ijau.. alhamdulillah ok tuk kulit sy

Normal kalu pregnant. Mcm sy preggy kn ank sulong dlu bwh ketiak hitam legam. Lps je bersalin terus hilang semua tu.

masa saya preggy mmg kne mcmni tpi percyelah mommy lepas bersalin semua tu akan hilang mcm saya ..hilang kesemuanya

sy dah btahun pakai losyen bdn eucerin, tmbh sy ada eczema.. mmg sgt2 mbantu 👍🏼 sis try k 😉

Saya pun jd Mcm tu.. Tp dekat jari. Sy letak vase line sis.. Mmg berkesan. Nnty try ya.

Bawa baby mmg mcmtu lepas bersalin nnti dia akan slow2 hilang

boleh guna vesaline atau moisturizer cetaphil..

Sy msuk trimester 3 hilang...

Cuba awak try sapu vaseline.

Cuba pakai vaseline