selalu tidur

Hai² semua..🤗 nak tnya,kalau kita selalu tidur siang time pregnat ni,tak ape² ke..?😊 xde kesan kat baby ke..?

12 Balas

Memang mengantuk sis kalau mengandung ni, apalagi awal2 pregnancy.. Xlarat mo bangun, lemah semacam, nak tidur ja.. Saya mengandung anak k4 ni pun masih rasa begitu..

4y ago

Ohh memang ye sis..ptutlh...sebab saya dlu msa pregnancy anak no 1 tak mcm tu..hehe..tu rasa lain mcm..tkt ade ksan kt baby..