Trimester ke 3 tak boleh tidur end up cover tidur siang banyak

Ada kesan kat baby atau time bersalin? dan apakah kesan tersebut? #pleasehelp #advicepls #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

setakat ni tdo mlm mmg lena hbs sy. skrg dh 33 week. cuz di waktu siang sya bekerja. xbole la nk layan tdo siang. tp itu la. asyik terjaga nk terkencing je😅

x blh tido mlm...jd tido siang.. dh rasa segar mata blh sambung rutin kerja harian mcm biasa