Bole ke x makan Vitamin

Hai².. nak Tanya.. time pregnant xapa² ke makan Vitamin C yg di beli² kat farmasi... Skrng da masuk 3 week

Bole ke x makan Vitamin
1 Balas

Hmm sy rasa senangnya mcm ni. Dh tau pregnant, nk makan supplement atau vitamin apa-apa tanya doktor dulu. Mcm vitamin C, kadang tk perlu makan pun sbb dlm pemakanan seharian dah lebih dr cukup. Kadang ambik berlebihan/overdose tk elok pun, walaupun org ckp "ala nnt buang ikut air kencing jugak."