Minta pendapat

Hai uolls nak tanya sikit pengalaman, i bru nk masuk 7w.. Dah sminggu i tak puasa. My mom suruh i puasa.. Jgn ikut kan sangat tak larat. Tapi i pulak tak brani.. Sbb baru je lagi kan, dan i pnah ada experience gugur mid of january 22.. So mcm mana eh 😥😥

56 Balas

bkn ape... blh ibu mngndung puasa sebennrny tpi.. lpas tu bby tk gerak bhaya tu

Kita pon tak puasa wakk. Tacodd. Sebab kandungan baru and nakkan nutrien.

Wajib puasa. Tak larat, boleh buka. Nanti ganti + byr fidyah

Buat apa ikut kata org………Tak penting

baby kurang gizi..kesian lag kat baby..

hurmmm