kelapa muda

Hai sya nk tnya..sya dh msuk 35weeks..bole ke mnum air kelapa muda stiap hari?

9 Balas

Elok sangat, masa mengandung kan anak 1st n 2nd hujung2 kehamilan selalu minum air Kelapa.. Bila baby keluar bersih n cantik jew.. Yg 3rd nie xdapat nak minum sebab gdm on insulin..

Boleh je. Saya awal mengandung sampailah akhir trimester memang suka minum air kelapa muda. Ok je saya bersalin. Ikut ketahanan badan sis je

Boleh sis. Sy pernah baca posting Dr. Imelda Balchin di Facebook dia ckp air kelapa mmg elok utk ibu mengandung. Banyak khasiat.

Sy mmg suka minum air kelapa waktu pregnant.. padahal sblum ni xterasa pn nk minum

Sy masuk trimester 2 suka minum air kelapa. Xde masalah pon

boleh sis..sy dari 7 bulan minum air kelapa setiap hari..

Bila2 nak minum pun boleh je sebenarnya

Boleh