apakah hamil muda boleh minum air kelapa ??

bunda sya mau tnya,, klo hamil muda boleh minum air kelapa tidak ?? usia kandungan sya baru 9 week..

9 Balas

Boleh Bund asal jangan berlebihan, sewajarnya aja dan usahakan air kelapa asli tanpa campuran gula setahuku

kok aku belum d bolehin yaa bun, aku baru mau jalan 8weeks, kata nya d suruh nunggu 7bulan ke atas 😞

bolekok bun aqu waktu hmil muda minum air kelapa setiap hari ko

boleh bun, aku jg sering minum kok katanya bikin bayi bersih

boleh bun .. katae biar kulit dedenya nnti halus

boleh bund mlh bagus... klu dah besar jg bagus.

malah bagus mnm air klapa bun

Sya sering kook minum,,

boleh ko bun