Lepas bersalin.

Hai sya nk tanya di sini ada tak yg tahu kenapa jdi mcam ini ataupun ada yg sama kes macam saya ni? Saya lepas bersalin czer 1 bulan 24 hari.. Lepas tu harini Tiba² darah kotor warna coklat ada waktu mandi pagi ni.. Lepas tu saya pelik lah jugak sedang kn saya ambik injection depo,, kenapa pndai dtang ktor sdngkn paling ² lepas bersalin dtg ktor pun lepas 3 bulan.. Mau mandi petang ni tadi nak cuci tengok dalam pad ada ketul isi macam dlm gmbar ni.. Lepas tu pasal injection sya baru tringat yg sya inject d area yg kembang tu.. Sya mulanya pikir kembang sebabkan nyamuk atau serangga lain gigit,, hri punnya hari mkin tk hilang kmbang tu,, bru sya ingat ada yg tk cun dngn injection tu.. Adakah yg kmbang tu sbb sya ni tk cun dgan depo? Skrg ni sya mahu tahu kenapa sya dtg ktor n ada ketul isi sdngkn sya baru 1 bulan lbih n sya ambik injection depo lagi..

Lepas bersalin.
1 Balas

itu darah nifas yg x abis lagi rasenya..ada tungku tak? sya pun czer..tp sauna ..tungku saya buat hari².. darah nifas kuar sampai dekat 1 bln lebih..stop sblm abis pantang..then hari ke 50 camtu dtg period.. kalau rase xsedap hati..baik pergi jumpa doc.