Masalah lepas bersalin

Hai mum.. Nak tanya bukan kah lepas bersalin after 3 buln baru haid dtg? Tapi normal kah kalau yng bersalin czer,, lepas tu dah 1 buln 25 hari Tiba² datang haid sedangkn ambik injection depo masa 19/10 lepas.. Ada tak yang sama kes mcm saya ni? Saya rsau kalau Tiba² dtang haid ni sya prgnnt lgi.. Sbb bnyk org kata klau kluar dtg haid ni mungkin tanda ngndung lgi.. Pliss jwab sya nk kepastian.. #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

sama mcm sy... sy bsalin czer... lpas abis nifas sy period then cocok depo... period sy bterusan... mule2 byk lama2 sikit2 je....

2y ago

tp kn stahu sye....mule2 kite akn period ...atas bdn masing2....ade y period tlampau byk ,ade y sikit ...ade y bbulan2 period....lpsto da xperiod...