Datang haid

Hai mums nak tnya ada tak yg mcm sya skrg ni? 6 bulan pkai injection depo.. Sblom ni tiap bulan dtg priod tpi 3 hari jk.. Bila dah Bulan ke 6 tk dtg priod.. Lepas 6 bulan dsruh ambik pil perancang sbb tempoh injection depo slpas brslin czer tmpoh smpai 6 bulan jak tpi ambil pil pun msih blom dtg priod.. Ada kha yg mcm ni? Takut trngndung pulak.. Ank bru 7 bulan.. Dha lah bersalin czer #firstmom

1 Balas

saya czer juga. ambil depo sampai anak nak masuk setahun dah. mmg takde period sampai skrg. doktor kata normal je

1y ago

Tpi sya sblom ni ambik depo injection smpai 5 buln ada priod sya tpi bila buln ke 6 tkda priod.. Skrg ni ambil pil perancang misi ckp priod akn teratur klo mkn pil tpi blom jugk priod