Normal ka datang bulan 2 kali

Hai ..sya nak tanyak normel ka datang bulan 2 kali..saya pada awal bulan hari tu 31/10-6/11 ada datang bulan.. lepas tu sekarang saya datang bulan lagi yg ke dua kali hari ini masuk ke 3 hari sudah saya datang bulan..sebab selama ini kalau sya datang bulan 1 kali sahaja tapi ini bulan 2 kali pula sya datang bulan..

5 Balas

bukan apa sya tanyak mcm tu las saya ambil dipo bulan 8 tahun lepas ..lepas tu sya datang bulan mcm biasa bulan ini yg 2 kali sya datang bulan..