Lewat period

Hai semua sya nak tanya las period sya 25/7 sekarang lewat 19 hari 3/9 saya cek upt -n tapi normel ka itu

4 Balas

Bg sy kalo upt tu -ve maksudnya X pregnant tetapi apa Kata sis pegi klinik try mtk buat ujian darah betaHcg and scan...Kalo doktor kata xda mengandung or xda apa Rahim tebal sbgai nya mgkn masalah hormone... pengalaman sy sndiri la ye...sy penah lmbt period sebulan lebih...pegi klinik doktor kata mgkn hormone sy x balance untuk Bulan Tu..mgkn stress,mgkn factor pemakanan, mgkn ubat ubatan ,mgkn factor supplement yg Kita makan boleh menyebabkan hormone lari ckit bulan Tu,ataupon BMI xnormal..after sy kawal semua ni period keluar mcm biasa...apa² pon sis pegi dptkan pengesahan dr doktor dlu ye...

Xpe even org yg regular period pn ada msa delay period tp normal je..kcuali ada tnda2 lain yg merisaukn cth cramp teruk ke blh la jumpa doctor utk check

Skrg sis mcm mana? Dh period ker @ dh ke klinik?

try cek kt klinik