Normal ka datang bulan 2 kali

Hai ..sya nak tanyak normel ka datang bulan 2 kali..saya pada awal bulan hari tu 31/10-6/11 ada datang bulan.. lepas tu sekarang saya datang bulan lagi yg ke dua kali hari ini masuk ke 3 hari sudah saya datang bulan..sebab selama ini kalau sya datang bulan 1 kali sahaja tapi ini bulan 2 kali pula sya datang bulan..

5 Balas

depends on cycle sis selalunya panjang mana. kalau dia datang awal dalam 7 hari tu normal je. hormon kita berubah2, jadi normal je untuk cycle berubah2 sikit2 tiap kali

bukan apa sya tanyak mcm tu las saya ambil dipo bulan 8 tahun lepas ..lepas tu sya datang bulan mcm biasa bulan ini yg 2 kali sya datang bulan..

kne tgk cycle length.. bkn tgk bln.. klu cycle 25 hri mcm tu memg akan dtg 2x sbulan.. awal bln, akhir bln..

orang kaate normal sbb hormon , sy pon pernah macam tu

Tgh mengalami juga..