Buka buku pink

Hai sya nak tanya... adakah dikenakan denda jika buka buku pink lewat? Saya tidak sedar yg saya mengandung dah masuk 22 minggu

10 Balas

saya 4 bulan x tahu yg sy mengandung cik...pas tahu terus gi bukak buku pink cuma doc marah sebab kena minum air gula cepat...

9mo ago

sama mcm sy , sy tk sedar yg sy prenant sbb period jnis tk tratur . kdg 3 bulan tk dtg period , sbulan tk dtg ..smpai org ingtkn sy mgndung sbb tgk perut bsr . kali ni berbeza bdn asyik tk sedap je , byk angin . esoknye lps subuh sje² nk try test prenant , tkjut tgk ade 2 line . esoknya try double check lg skli , masih lg 2 line . pg tu try g klinik comfirmkn balik . result positif , alhmdulillah terus bkk buku pink . baby dh 9w dlm perut . sbb 4 thn mnanti zuriat . alhmdulillah . inshallah thn dpn due .