Buka buku pink

Hai sya nak tanya... adakah dikenakan denda jika buka buku pink lewat? Saya tidak sedar yg saya mengandung dah masuk 22 minggu

10 Balas

takde ape, sbb x sedar kn pregnant.. igt x tarikh last prd ?? klw x igt pon, buat scan ambi tarikh Re Edd (jangkaan brsalin ikut sz kndungn). buat buku ASAP ye 😁 supaya nurse dn doc sng pantau keadaan puan

ats nasib jgk..sy sdr2 prgnt 14week dh....misi sorg mule2 nk bebel jgk....pstu tukr misi lain...x bebel pom...hahahha...sb misi pom ckp...dh x sdr..nk wt mcm mne dh...mrh pom xleh wt pe...

X de kena denda pn saya sedar yg sy preggy 4 bulan baru bkk buku sbb x perasan pn sy preggy hahaa cuma kena bising je dengan misi x de ap ponbenda kita x tahu

8mo ago

X pn sbb ulang alik g klinik doc ckp masuk anggin je

xde kena denda.sy mengandungkn ank ke 3 ni dh nk msk 5bln bru perasan.sbb ingt mmg period lmbt.lg 1 xde tanda2 mcm org mengandung pun

saya 4 bulan x tahu yg sy mengandung cik...pas tahu terus gi bukak buku pink cuma doc marah sebab kena minum air gula cepat...

8mo ago

sama mcm sy , sy tk sedar yg sy prenant sbb period jnis tk tratur . kdg 3 bulan tk dtg period , sbulan tk dtg ..smpai org ingtkn sy mgndung sbb tgk perut bsr . kali ni berbeza bdn asyik tk sedap je , byk angin . esoknye lps subuh sje² nk try test prenant , tkjut tgk ade 2 line . esoknya try double check lg skli , masih lg 2 line . pg tu try g klinik comfirmkn balik . result positif , alhmdulillah terus bkk buku pink . baby dh 9w dlm perut . sbb 4 thn mnanti zuriat . alhmdulillah . inshallah thn dpn due .

boleh share tak kisah awk mcm mana bleh tak sedar. period dtg stiap bulan atau awk mmng tak period cuma bt taktahu?

Jangan risau.. tiada denda.. paling tidak, awak buka jugak buku pink dari tiada langsung..

Takde denda. Dah boleh walk in atau call untuk dapatkan temujanji.

xkena denda. terus je ke kk utk buka buku pink

Cmne blh xsedar mmg period jenis xtratur ek?