serah ank luar nikah

Hai, sya dh preg 5 month and hasil dri ank luar nikah.. ada ke sesiapa yg bole sya serahkn n jaga baik2 ank sya ni nnti walaupon ank luar nikah? ?

108 Balas

Sis g cek kk tak ?? Or jaga sendiri smpai lahir?? Ada buat buku tak? Sebab ada jugak situasi macam ni, ini dye buntu

Klau betul2 nak bagi . Sy mau , ehh kkak ipar sbelah lki yg mau . Insllh dia ks jmpa jg nnti klo nk jmpa katanya. Dri sabah

Kalau mampu jaga sendiri la sis, lagipun darah daging sendiri.. apa pun fikir la yang terbaik untuk baby 😁😢

5y ago

Betul ni sis , sis Akan rasa menyesal bagi orang nanti , sebab nak beranak rasa sakit bila da kuar dgr BBY nanggis , sayu je hati , memang sis Akan terasa nyesal nanti , tapi kalau Tak mampu , takpe laa

Jgn tiba masa nanti awak menyesal . masa tu awak tk boleh nk salahkan sesapa dh . ramai lagi y susah dpt anak tau

Sya org sabah.. Adik boleh bagi sya tu baby... Sya akan jaga elok² seperti anak sya sendiri.. contact sya 0136014890

Kalau awk betul nak bagi boleh bagi kat makcik sya dye dah 40 lebih masih takde anak lagi sampai sekarang

5y ago

Selgi sis mmpu sis jga aje ☺ inshallah allah akn sntisa melindungi sis

Sedih saya dgr sis. Saya doakan yg menjaga tu dpt jaga dgn bertanggungjawab dan seperti anak sendiri.

+60 13-974 9311 salam, harapan tinggi sgt2 nak kan anak angkat,klau ada boleh wassap segera ya,

sepupu sy nak anak sgt2 sbb xde rezeki anak.. jgn risau dia org baik2

Area mne awq? Sy area melaka. Klaw nk serah blh pm sy 0137704514