serah ank luar nikah

Hai, sya dh preg 5 month and hasil dri ank luar nikah.. ada ke sesiapa yg bole sya serahkn n jaga baik2 ank sya ni nnti walaupon ank luar nikah? ?

108 Balas

Nk tag fynn jamal xbleh. ,awk boleh ke ig fynn jamal. Die memamg trusted yg uruskan hal2 cmni. Please dm beliau. InsyaAllah beliau akan bantu uruskan semuanya. Termasuk semasa kelahiran nnti hospital ape smua pihak diorg akan uruskan.

saya pun macam sis , ada anak luar nikah . masa dalam labour room ramai nurse nasihatkan supaya jaga . sebab rezeki anak ni lain . alhamdulillah saya buat keputusan yang betul dan family pun sayangkan anak saya .

Boleh nk bg..tp plis sgt jgn ambik balik bila dh bg kt org..kesian org yg bela tu..prnh tjadi pd abg sy..stahun jaga ttiba dtg ambik balik..smpai skrg abg sy xleh move on..kesian sgt..😭

5y ago

Mak dia pun hadapi yg sama. Em kesian😥

Btul ke nk bgi . Saya ada kakak yg tggl di klang . Dh hmpir 9 thun kahwin tiada ank lgi . Mmg tgh mencari . Kalau btul nk bgi . Contact saya sis. Tekn je link tu terus wasup saya . www.wasap.my/60142272498

Nasihat sye jga je sndiri ☺ sbb dia drh daging kite jgk sbb sye jgk trgolong dri klngn ank sis tpi alhmdulilh mak sye mmpu mnjga sye shingga kini kmi ank .....xprnh brslh

Lagi satu walaupun anak luar nikah , doanya termakbul juga jika mak ayah sudah meninggal dunia . Sebab darah daging kita cuma dari hasilnya salah dari kita . Ingat, anak tu pembawa rezeki .

umo bpe nie nie dik...parents taw x hal nie..pkir msk2 dlu..tkot nnt dh bg org..pstu mintk blik...byk kes dh jd cmni..klu btui mmg xnk xpelh..akk de org yg nk sgt ank ..tp xbleh nk lahirkn zuriat..

Sy sanggup jaga.. Kalau ikut kan due date adik sama dgn akak.. Bulan 10.. Tapi akak xde rezeki.. Allah amik dia 4 hari lepas.. Akak jaga adik sampai lahir.. Wssp nombor nie 0129075955..

Sis sya dah 3 tahun kawin bru preggy ank 1..umur 37 dah..msa keguguran hari tu sya sedih sangt,sakit sangt nk terima..sis pula dah bersalin sanggup pula nk serah kat org lain jaga..allahu😢

Sis , ada sorg hamba allah tdi kt fb mengadu psl ank angkat yg diambil kembali oleh keluarga kandung.. Sedih sgt.. Harap2 sis boleh contact sy, sy nak sgt tlg dia.. Allah 😩