Bersama Dengan Suami

Hai.. Sy pregnat dh 19 weeks.. Lately, sy bersama dgn hsbnd, vagina sy jd kering..susah sgt nk msukkan zakar hsbnd sbb vagina sy xdak air lgsung.. Kenapa ya? Normal ke preggy mom bila bersama dgn hsbnd, air xda? Kesian kt hsbnd, sbb dia nak.. Dh dkt 3 mggu dh mcm ni.. Seblum ni ok je..air byk.. Ada x kt sini ada mslh mcm sy?

20 Balas

Hm..ni kena refer doc lah sis..bukan semua wanita lubang nya sama ada yg emas,ada yg silver ada yg tembaga..setau sya wanita preg ni tak kering,akan ada cecair .