makan durian

Hai sy preggy 18w boleh tak mkn durian??? Bahaya tak utk kandungan? Ade sape2 pernah try mkn duurian time megandung??

5 Balas

Boleh je makan tapi tinggi kandungan gula so makan sikit je. Saya 23w baru makan smalam dua ulas sekadar lepas teringin.

Hahaha..idk..org kata panas....but tu hari geram sgt tgok isi durian.... Selamat 8 ulas dalam perut...brrrppp..hihi

4y ago

Baru 17 weeks

Boleh ja sis 2 3 ulas habuan lepas teringin...tapi dlm masa 1 minggu 2 3 ulas tu bukan sehari 2 3 ulas😊

Sy masa 7w dlu pon bantai je mkn...tp berpada lah...dlm 5-6ulas je buat lps geram tgk doyan tu

sy 2 ulas je jamah