Kenapa line ni jadi mcm ni??

Hai sy nk tya kenapa line ni jd mcm ni ye..?? Sy dh lewat 3 hari datang bulan .. Kepala sakit n pagi2 nk muntah pinggang sakit .. Ade x yg pernah mcm ni??

Kenapa  line  ni  jadi  mcm  ni??
9 Balas

kena tahu hari subur bila, baru boleh tahu lewat period sbab pregnant or sekadar masalah hormon. upt boleh detact 10 hari lepas hari subur & persenyawaan yg berjaya. klau lewat sepatutnya dah dapat positif line terang dah

kadang simpton nak period pun mcm nak lekat jugak.ni pengalaman sya lah dah 4 org ank😄..cuba tunggu 2,3 hari lagi sis mudah mudahan ada rezeki😊

4y ago

terima kasih sis.. amin

takut evap line je kalau kabur sgt cmni. Nnt lps 2hari cuba repeat lg. Kalau betul pregnant, line akn makin terang sbb hcg makin meningkat setiap 48jam.

4y ago

terima kasih sis..

Sy pernah lewat period 2 minggu tp tuptup esok bocor ..doc kata faktor hormone .. better sis check lewat 2 minggu .insyallah tepat

Cuba beli digital clear blue tu.. bole detect 1 minggu before period.. smoga puan ada rezekii aaminn

kalaau dah lewat period . hari ke tujuhboleh test upt . mmg pekat double line

check lagi seminggu atau 2 minggu lewat dtg bulan,,mungkin awl lagi tu ,,line x naik

4y ago

terima kasih sis. .. amin

Negatif je. Bila upt dah biar lama memang line putih macam tu

Cuba check seminggu lagi..