Baby 5bulan 8hari

Hai sy nk tnye ad x mummy2 ank 5buln 8 hari da bg mkn?sy nk bg nestum la,,sbb npak dia lapar je walau da mnyusu

2 Balas

aigooo. ok lagi kalau nak bg makan tp part sebut nestum tu cukup la pelik, kenapalah nestum? i mean try sis baca pasal pemakanan baby seawal 6 bulan. refer buku pink je dh cukup kalau malas google. and 5 bulan 8 hari masih terlalu awal

1y ago

milna manis

xboleh sis , lagipon nestum tu manis. cukup 6bulan baru bg mkn,tu pon bermula dgn bubur kosong 😊