Perancang

Hai.. Sy nk tny sikit... Ank sy da 7bln++ fully breastfeed.. Wktu 40hri sy rancang ambil pil noriday.,. Now nurse suruh sy tukar pil lain.. Xtau knp.. Jd sy pilih pil regulon... Pil regulon ni ade effects x pd susu bdn ek? Knp pil noriday kne ambil smpai umur ank 6bln?sy msih blum dtg period lg.. Tlg bri penerangan please☺️☺️

2 Balas

saya sekang ambil suntikan perancang dan anak umur 1 tahun 1 bulan. nurse takde pulak suruh saya tukar kaedah perancang dan susu badan masih ada lagi. cuba puan tukar kaedah suntikan pulak

1y ago

berkesan tak ambik depo? period ok tak sis?