BARUT BABY

Hai, sy nak tanya yang berpengalaman dan yang berilmu tentang barut baby, sebenarnye barut baby wajib pakai atau tidak? kalau kena, nak beli 🙈#ingintahu #firstbaby

8 Balas

sebenarnya dah tak ingat sampai umur berapa saya pakaikan anak barut 😂. almaklumlah..yg ke tiga ni jarak 6 tahun. lupe dah..hehehe.. tapi yg saya ingat,saya siap buatkan barut gantung (yg macam apron tu),rasanya sampai umur 7 ke 8 bulan masih pakai lah..sebab masih pakai nak elakkan perut anak jadi buncit 🤭. tapi tak tau lah ibu² yg lain macam mana.