33weeks

Hai sy masuk 33weeks, smua tulang sakit susah nak berjalan bgerak pun payah. Kadang ada rasa sakit di bawah pusat .apa simptomnya tu. .?

11 Balas

masuk 8 bulan baby rajin mengeras. kalau rasa mengeras catit buku. saya 32 weeks kerap sakit kat tulang punggun tengah2 tu. dduk lama sakit so kena bangun dan bergerak. sapu minyak kat area belakang ,jangan sapu kat area perut ye. tp, jangan minyak panas.

5y ago

Ok. Tq tipsnya

Normal jg tu.. sy dr 32w sda rasa bgtu.. mo jln ya ampun susahnya, lagi² sy pg kerja jln kaki.. dgn kaki bengkaknya lagi.. now sda 36w, hilg sda rasa sakit tu..

Biasa tu sis...baby bk turun kn kepala ke laluan..lg pun baby da besar..da xde sgt ruang utk dia bgerak...sabar yea.

Normal sis. Sy sakit kt ari2.kdng2 sakit perut kiri/kanan cm sengugut tp ia mmg normal and sekejap2.😁

5y ago

Ia..mcm tu la rasanya sakit skejap2 tu

sy sakit bahagian pinggang, belakang... sabar jela 30w dah

Normal sis...sbb baby pn dh mkin membesar...semoga dipermudahkan sis...

Normal kot.. Bby dah besar. Penuh rahim. Dia tekan semua

Sy pula sakit tulang pelvic..nak jalan pn aduhai..sakit ya ampun

5y ago

Ya mcm tu juga sy sis .. Bjln sakit duduk lama sakit. Kadang skit kepala jg

Sis rasa sakit tu mcmne ye?

5y ago

Ohh.. tq sis

Normal sis...