period or implantation

saya delay dah 12hari , semalam ada keluar lendir coklat saya ingat macam nak period , pakai pad tapi takde apaapa , macam tak period , bila lap ada macam fresh blood setompok lepastu takde , hingga harini takde apaapa , persoalan saya ada 2 , satu boleh tak saya solat macam biasa ? kedua , selalunya darah period or implantion yee ? #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

Itu implantation awak. Sbb sy pun pernah mcm tu. Sy ingat nak period. Tapi tak pun. then kandungan dah 6 minggu baru sy tahu sy preggy.

delay 4hari dah cek upt , delay 6hari cek upt , semua 1 line , bulan lepas checkup scan ada cyst 2.2cm , harini checkup scan cyst takde

awak dah check upt ke?