Perkembangan Janin

Hai sy 12w4d. excited pula nak tahu ada x mommy sini yg dlm week awal dah boleh detect jantina baby. mcm kwn sy week 15 dah nampak bby boy 🤣 mommy yg lain mcm mna pula? ada yg pernah scan jantina awal x?

13 Balas

sye first mom, married on last year 21. so mmng nk sgt pregnnt, so dpt la bulan 8 22. instint msa tu rsa bby boy, pstu 25scan ya its boy. ikut firasat la sya ni katakan hahahaha. naluri seorng ibukan kuat